Bestilling af bøger

Alle bøger kan købes hos forfatteren

Klik på "Bestil bogen på numerologiblog.dk". Udfyld venligst navn, adresse og din e-mail samt din bestilling før du sender e-mailen. 
Herefter vil du modtage betalingsbetingelserne via e-mail.

lykkedage


LYKKEDAGE

Lykkedage indfører læseren på en let overskuelig måde, til hvordan man finder sine egne numerologiske lykkedage. Det vil sige de dage hvor ens personlige bevidsthed er i optimal kontakt med den overordnede bevidsthed. Almindeligvis har ethvert menneske 522 “numerologiske lykkedage” spredt gennem hele livet, hvis man bliver 81 år. Bogen viser gennem eksempler fra kendte personers liv, hvad der så kan ske på sådan en dag.


60 sider. Hæfteform.
180 kr. inkl. porto.


Bestil bogen på numerologiblog.dk


Talmesteren


TALMESTEREN

Den eneste omfattende indføring i numerologiens univers på dansk.


Handler om tallenes kraft som en stærk medvirkende faktor i vores personlige liv og i vores fælles historiske liv. Om den historiske overordnede skabelsesproces for os alle, med udgangspunkt i starten af vores kalendersystem. Altså år 1. En anden slags historiefortælling der får hidtil skjulte sammenhænge frem i lyset. Bør læses af alle magthavere. Store som små. Hvis der bliver slået en person ihjel i en bog og opklaringen sker i bogen, så er det en kriminalroman. "Talmesteren" er derfor også en kriminalroman.


592 sider.
598 kr. inkl. porto


Bestil bogen på numerologiblog.dk


Sjælsmønster

LAV DIT EGET SJÆLSMØNSTER

Hvis du vil vide hvordan man konstruerer sit eget sjælsmønster ud fra sin fødselsdag, kan du købe dette hæfte som giver en udførlig forklaring på emnet. Da farver er meget personlige og kulturbestemte, har du her selv mulighed for at udvælge de farver som du synes passer til din forståelse af hvem du er. Fortæller desuden om sammenhængen mellem tal og form. Ved at lave et mønster, kan du desuden få et visuelt udtryk for "Hvad du skal" sammenholdt med "hvad du er".

51 sider. Hæfteform. Mange illustrationer.
190 kr. inkl. porto


Bestil bogen på numerologiblog.dk


Talrapport

TALRAPPORT: 11. SEPTEMBER

Den hidtil eneste numerologiske analyse af denne skelsættende historiske begivenhed og om dens forudsætninger. Ikke mindst set ud fra islams historiske udgangspunkt fra deres kalenders start i 622. Den fører hen til konflikten mellem Israel og palæstinenserne som et af konfliktområderne i spændingen mellem jødedommen, kristendommen og islam.


89 sider. Hæfteform.
225 kr. inkl. porto


Bestil bogen på numerologiblog.dk


Esotereisk numerologi

ESOTERISK NUMEROLOGI

Her er personen i fokus. Her gennemgås nøje personens potentiale ud fra fødselsdatoen og dåbsnavnet. Handler om den indre drivkraft, retning og målsætning og om det ubevidstes skjulte indflydelse på vores handlinger. Om vore forhold til familie, venner og positive og negative begivenheder. En arbejdsbog i A4-format. Talsystemet kan kun fungere ved anvendelsen af det alfabet, der står angivet i bogen. Her ligger bevisførelsen i talsystemet.


89 sider. En arbejdsbog i A4-format. Med diagrammer.
275 kr. inkl. porto


Bestil bogen på numerologiblog.dk


Skæbnemaskineriet

SKÆBNEMASKINERIET


Denne bog handler om det åndelige maskineri vi alle er underlagt og som sætter spørgsmål om hvor frie vi er i vores personlige valg. Er vi styret eller hvad?Den fortæller om en sammenhæng mellem tidslængden i vores livsforløb og vores navn og fødselsdato. En usynlig mekanisme som er et område der aldrig har været undersøgt.Har forsket i denne tal- og tidsmekanik siden 1980-erne efter jeg stødte på nogle mærkelige talsammenhænge. Bogen blotlægger 15 af dissetilfælde.97 sider.
Hæfteform.
Illustrationer.
275 .00 kr. inkl. Porto. Bestil bogen på numerologiblog.dk


En Frygtelig Bog


EN FRYGTELIG BOG


”EN FRYGTELIG BOG” er en miniudgave af ”Talmesteren”. Titlen er ironisk ment. Den fortæller om de mønstre vi er underlagt som vi ikke ved styrer os og som man må tage stilling til når man læser bogen. Det er bogens udfordring. Kan ikke negligeres. Den fortæller om en korrespondance ved 11 e-mail mellem topersoner. Den vidende til den uvidende. Personerne og de nutidige politiskebegivenheder der optræder i bogen er reelle nok.116 sider.
Hæfteform.
275.00 kr. inkl. Porto.Bestil bogen på numerologiblog.dk